Vigsel - Bryllupsmusikk


Stemningsfulle salmer er en viktig del av den kirkelige vielsen, og er med på å sette en vakker ramme rundt seremonien.

Bildet viser en musiker som spiller på orgel

 

 

Vi har laget en orientering med forslag til marsjer, salmer samt kontaktinformasjon til våre faste kantorer.

Klikk her for å lese/fylle ut info-ark til bryllupsmusikk. Åpnes i Word.

Våre organister har stort repertoar og klarer å skaffe det meste av noter. Men noen ganger kan ønskene bli så tidkrevende å øve inn at vi må ta ekstra betaling for dette. Det samme gjelder hvis det skal øves sammen med solister/andre musikere. Organisten vil da gi beskjed. Satsene er kr. 600 pr. time for arbeid på dagtid mandag - fredag, og kr. 900 pr. time for kveldstid og i helger.

Det tilbys dessverre ikke akkompagnement til solist i Sviland kyrkje. 

Vi har et begrenset utvalg av teknisk utstyr i våre kirker. Hvis det planlegges musikkinnslag med flere solister i seremonien, er det viktig at brudeparet på forhånd undersøker hvor mange mikrofoner / evt. mikrofonstativ som er tilgjengelig i kirken. Brudeparet må selv skaffe / leie utstyr utover det kirken kan tilby.

Brudeparet må selv ta med nødvendig utstyr til avspilling av musikk over lydanlegget i kirken. Det er viktig å sjekke på forhånd om medbrakt utstyr passer til lydanlegget.

Sandnes kirke har 2 mikrofoner og Høyland kirke har 4 mikrofoner.

Vi anbefaler på det sterkeste orgelbrus eller pianospill til inngangs - og utgangsmarsj da våre kirker har en fantastisk akustikk!

 

Tilbake